+382 20 662-580, +382 20 662 590

Otvoren novi poslovni prostor - Podgorica

Kao kruna devetogodišnjeg uspešnog rada na tržištu Crne Gore i rešenosti da se celokupno poslovanje podigne na još viši nivo, preduzeće Metalac market Podgorica od početka marta radi u svojoj novoj poslovnoj zgradi u Podgorici. 

Na izvrsnoj lokaciji na izlasku prema Baru. Na 1500 m² tri etaže kancelarijskog prostora, izložbeno-prodajnim salonom u prizemlju, dva magacina od po nepunih 500 kvadrata i isto toliko pomoćno skladište.

 

Svečanom otvaranju prisustvovali su brojni partneri Metalčevog preduzeća u Crnoj Gori, kao i rukovodstvo kompanije Metalac, na čelu sa predsednikom Grupe Dragoljubom Vukadinovićem i generalnim direktorom Petrašinom Jakovljevićem.
- Novi poslovni prostor u Podgorici dolazi samo nekoliko meseci nakon što je Metalac kupio Fabriku automobilskih delova FAD u Gornjem Milanovcu, što potvrđuje da se kompanija kontinuirano razvija. Što se zaposlenih u preduzeću u Podgorici tiče, očekujem da ih novi, mnogo bolji uslovi za rad, dodatno motivišu i donesu još bolje rezultate – rekao je predsednik Vukadinović, obraćajući se brojnim gostima.


Sanja Dašić, izvršni direktor Metalac marketa Podgorica, istakla je funkcionalnost novog objekta ukupne površine 1.500 m2. Reč je o bivšoj poslovnoj zgradi „Elektrotehne“ na izlazu iz Podgorice u pravcu Bara i Petrovca, sa tri etaže kancelarijskog prostora, dva magacina od po nepunih 500 m2 i isto tolikim pomoćnim skladištem. U prizemlju zgrade otvoren je i izložbeno-prodajni salon sa celokupnim proizvodnim asortimanom Metalca. To je deveta Metalčeva prodavnica u Crnoj Gori. Metalac market Podgorica se već skoro celu deceniju bavi prodajom i pozicioniranjem Metalčevih proizvoda i prisutan je u skoro svim prodajnim sistemima, a paralelno razvija i sopstveni lanac prodavnica.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Podgorica, Simona Ivanova 1,
  (na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu)
 • icon
  Tel : (+382) 20 662 580, (+382) 20 662 590, (+382) 69 322 384
 • icon
  Radno vrijeme : Ponedeljak - Petak: 8 - 16 pm

O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.