+382 20 662-580, +382 20 662 590

ARIA NOVA

 

Nova linija inox posuđa sa žigom kvalitete "Metalac" izrađena je od nerđajućeg čelika 18/10. Aria ima takav odnos tehničkih i funkcionalnih karakteristika koji omogućavaju maksimalnu iskorištenost prednosti inox posuđa uz nižu cijenu proizvoda. U ponudi je kao set i u pojedinačnom pakovanju.

 

GRACIA

 

Gracia je standardna linija inox posuđa izrađena od visokokvalitetnih nerđajućih čelika CrNi 18/10. Ovo posuđe je namijenjeno ekonomičnoj pripremi zdrave hrane uz minimalnu upotrebu ulja i vode i uštedu energije i do 70%. Dostupna je u pojedinačnom pakovanju ili kao set.

 

LEGAT

 

Legat je ekskluzivni petodijelni set inox posuđa namijenjen Vama koji držite do visokih vrijednosti. Originalnog dizajna i izuzetnih karakteristika, Legat je ekstra klasa m-inox posuđa Metalac. Kombinacija plemenitog čelika i aluminijske rondele u akutermnom dnu velike debljine i težine, multiplicira sve standardne prednosti inox posuđa i daje neograničene mogućnosti u pripremanju hrane.

 

EXPRESS POSUDE

 

Ekspres linija posuđa za kuhanje pod pritiskom. Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10 i specijalno namijenjena za brzo kuhanje jela. Signalni ventil omogućava kuhanje na tri nivoa pritiska, što ovisi od namirnica koje se pripremaju. Na taj način zadržava se prirodni okus hrane, kao i ušteda vremena i energije.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Podgorica, Simona Ivanova 1,
  (na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu)
 • icon
  Tel : (+382) 20 662 580, (+382) 20 662 590, (+382) 69 322 384
 • icon
  Radno vrijeme : Ponedeljak - Petak: 8 - 16 pm

O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.