+382 20 662-580, +382 20 662 590

PRIMA

 

Linija non-stick posuđa izrađena na čeličnom limu debljine 0.8-1.5mm gdje je vanjski premaz emajl, a unutrašnji NON-STICK premaz nanešen na prethodno emajliranu površinu, pruža mogućnost izrade posuda u svim formama emajliranog posuđa, sa najširom paletom boja i dekora i serigrafijom na dnu posude.

 

MAGIJA

 

Linija tefloniziranog posuđa izrađena od aluminija debljine do 3 mm na kome je prethodno nanešen non-stick premaz. Asortiman linije Magija spada u lakše non-stick posuđe, ima je u više boja, vrlo je funkcionalno i najčešće se koristi za prženje i pečenje.

 

MAGMA

 

Aluminij kao dobar provodnik topline, u kombinaciji sa teflonom kao materijalom koji spriječava ljepljenje i zagorijevanje, omogućava brzu, jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane. Linija MAGMA izrađena je na aluminiju debljina 3-6mm, pri čemu se vanjski i unutrašnji premaz nanose špricanjem na već formirane posude. To ovom posuđu daje izuzetnu atratktivnost uz mogućnost većeg izbora boja.

 

KERAMIKA

 

Aluminijumsko posuđe sa nelepljivim keramičkim premazom, izuzetne glatkoće i nelepljivih osobina. Idealno je rešenje za zdravo kuvanje, vrlo ekonomično i jednostavno za upotrebu. Na ručici se nalazi indikator toplote koji Vam signalizira kada je postignuta idealna temperatura za prženje.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Podgorica, Simona Ivanova 1,
  (na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu)
 • icon
  Tel : (+382) 20 662 580, (+382) 20 662 590, (+382) 69 322 384
 • icon
  Radno vrijeme : Ponedeljak - Petak: 8 - 16 pm

O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.