+382 20 662-580, +382 20 662 590

Misija i vizija

 

MISIJA

Metalac Market Podgorica d.o.o. je da kroz apsolutno posvećivanje i zadovoljenje potreba kako kupaca u veleprodaji, tako i krajnjih potrošača u maloprodaji kroz asortiman, kvalitet proizvoda, nivo cijena i uslugu doprinesemo stvaranju boljeg svakodnevnog života.
Takodje, želimo da ostvarimo što bolje rezultate i zadovoljimo potrebe i interese vlasnika; kao i da pružimo adekvatnu nagradu zaposlenima kroz podizanje životnog standarda, uz dosledno ispunjavanje svih nivoa društvene odgovornosti.

 


VIZIJA

Želimo da postanemo prepoznatljiv maloprodajni lanac sa savremenim konceptom izlaganja robe i sa vizuelnim identitetom uz širok asortiman kvalitetnih proizvoda za kuhinju i oko kuhinje, trgovina sa poverenjem.
Želimo da postanemo apsolutni lider u snabdevanju domaćih trgovina proizvoda „sve za kuhinju“, da spremamo i jedemo ZDRAVO.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Podgorica, Simona Ivanova 1,
  (na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu)
 • icon
  Tel : (+382) 20 662 580, (+382) 20 662 590, (+382) 69 322 384
 • icon
  Radno vrijeme : Ponedeljak - Petak: 8 - 16 pm

O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.